• Seznam opreme

    Humanoidni robot AlphaMini
    https://www.ubtrobot.com/web2/template/product_C-AIpha_mini.shtml
    Izobraževalni robot Alpha Mini lahko s pomočjo umetne inteligence komunicira, se premika in prepoznava obraze in predmete. Izkazal se bo za neprecenljivega pomočnika pri različnih učnih dejavnostih. Vodi lahko prilagojene ure za posamezne študente ali manjše skupine učencev. Ker ga je mogoče programirati, ga lahko uporabite za organiziranje različnih dejavnosti pri vseh šolskih predmetih. Poleg tega lahko učenci pomagajo programirati robota, da odkrijejo več o  računalništvu.

    GoPro MAX 360
    https://gopro.com/en/us/shop/cameras/max/CHDHZ-202-master.html
    GoPro Max je inovativna kamera, ki omogoča 360 stopinjsko snemanje in slikanje posnetkov. Omogoča snemanje v kakovosti 5,6K s 30 sličicami na sekundo in slikanje s 16,6MP. Kamero upravljamo s preprostim glasovnim upravljanjem.


    Oculus Quest 2
    https://www.meta.com/quest/products/quest-2/
    Meta Quest 2 so očala za navidezno resničnost, ki uporabnikom omogočajo, da preizkusijo virtualna okolja. So samostojna naprava, kar pomeni, da za delovanje ne potrebuje računalnika ali dodatne strojne opreme. Oprema vključuje tudi zaslon visoke ločljivosti, vgrajen zvok in podporo za sledenje rokam, ki uporabnikom omogoča interakcijo z virtualnimi predmeti z rokami.